Nie zawsze lubie jak mi sie ustepuje miejsce. Ale ostatnio wsiadlam do zatloczonego tramwaju pelnego mlodych ludzi z 2 siatkami zakupow. I wszyscy udawali, ze mnie nie widza. Strasznie przykro mi sie zrobilo. W koncu to my tak wychowalismy nasze dzieci, ze nie ustepuja miejsca swoim rodzicom lub ludziom w ich wieku..
Strona 1 z 1
ustępowanie miejsca
Napisano 11.06.2010 - 21:36
To przykre. Zwlaszcza kiedy wiele osob Cie nie zauwaza. A z drugiej strony sama pamietam, jak zemdlalam kilka razy w autobusie i tramwaju jak bylam mloda.
#3 Gość_Marta_*
Napisano 10.11.2010 - 00:13
No własnie, czasem młody bardziej potrzebuje usiąść, ale przyznam szczerze, ze ja jako osoba młoda zawsze staram się miejsce ustępować, choc zdarzyło mi się i tak, że jak wstałam by ustapić miejsca starszej osobie to zanim tamta osoba usiadła, ktoś inny - mlody - zdążył usiąść. Najgorsi sa młodzi chłopcy - hałaśliwi, wulgarni i niewychowani.
Wina rodziców niestety.
Wina rodziców niestety.
#4 Gość_kryspinqr_*
Napisano 19.01.2011 - 12:15
Warto wybrac wakacje Grecja jeszcze z pewnego powodu. Jest to kraj o niezwyczajnym uksztaltowaniu geograficznym. Dominuja tu gory, ale znajdziemy rowniez plaszczyzny, kotliny jak i bardzo zroznicowana linie brzegowa. Tak niezwykle krajobrazy nawet najwiekszego domatora zobliguja do opuszczenia hotelowego pokoju i podjecia trasy ktoregos z gorzystych traktow. A jesli najdzie nas chec na lenistwo mozemy urzeczywistnic swoje pragnienia, albo na rozgrzanej od slonca piaszczystej plazy albo korzystajac z ktores z hotelowych atrakcji.
Napisano 26.07.2011 - 21:31
Ja wychowałam swoją córkę na tyle, że zawsze wstaje i ustępuje miejsca starszym ludziom.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Logowanie »