Forum.mamywnuki.pl: ustępowanie miejsca - Forum.mamywnuki.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

ustępowanie miejsca

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Irenka Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkowniczki
  • Postów 6
  • Rejestracja 31-May 10

Napisano 07.06.2010 - 21:56

Nie zawsze lubie jak mi sie ustepuje miejsce. Ale ostatnio wsiadlam do zatloczonego tramwaju pelnego mlodych ludzi z 2 siatkami zakupow. I wszyscy udawali, ze mnie nie widza. Strasznie przykro mi sie zrobilo. W koncu to my tak wychowalismy nasze dzieci, ze nie ustepuja miejsca swoim rodzicom lub ludziom w ich wieku..

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   sonia Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkowniczki
  • Postów 9
  • Rejestracja 10-June 10

Napisano 11.06.2010 - 21:36

To przykre. Zwlaszcza kiedy wiele osob Cie nie zauwaza. A z drugiej strony sama pamietam, jak zemdlalam kilka razy w autobusie i tramwaju jak bylam mloda.

#3 Gość_Marta_*

• Grupa Guests

Napisano 10.11.2010 - 00:13

No własnie, czasem młody bardziej potrzebuje usiąść, ale przyznam szczerze, ze ja jako osoba młoda zawsze staram się miejsce ustępować, choc zdarzyło mi się i tak, że jak wstałam by ustapić miejsca starszej osobie to zanim tamta osoba usiadła, ktoś inny - mlody - zdążył usiąść. Najgorsi sa młodzi chłopcy - hałaśliwi, wulgarni i niewychowani.
Wina rodziców niestety.

#4 Gość_kryspinqr_*

• Grupa Guests

Napisano 19.01.2011 - 12:15

Warto wybrac wakacje Grecja jeszcze z pewnego powodu. Jest to kraj o niezwyczajnym uksztaltowaniu geograficznym. Dominuja tu gory, ale znajdziemy rowniez plaszczyzny, kotliny jak i bardzo zroznicowana linie brzegowa. Tak niezwykle krajobrazy nawet najwiekszego domatora zobliguja do opuszczenia hotelowego pokoju i podjecia trasy ktoregos z gorzystych traktow. A jesli najdzie nas chec na lenistwo mozemy urzeczywistnic swoje pragnienia, albo na rozgrzanej od slonca piaszczystej plazy albo korzystajac z ktores z hotelowych atrakcji.

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   babuszka Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Użytkowniczki
  • Postów 10
  • Rejestracja 20-July 11

Napisano 26.07.2011 - 21:31

Ja wychowałam swoją córkę na tyle, że zawsze wstaje i ustępuje miejsca starszym ludziom.

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1