Forum.mamywnuki.pl: rozwodza sie - Forum.mamywnuki.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

rozwodza sie

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   warszawianka Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkowniczki
  • Postów 6
  • Rejestracja 08-June 10

Napisano 08.06.2010 - 20:32

Nie wiem od czego zaczac. Moj syn i jego zona po 4 latach malzenstwa postanowili sie rozstac. Klopot polega na tym, ze maja 2-letnia Basie. Basia zostaje z mama. Nie chce stawac po czyjejkolwiek stronie, ale podobniez przyczyna rozpadu ich malzenstwa jest romans synowej... Chcialabym widywac Basie regularnie jak dotychczas. Nie wiem jednak jak sie zachowac w tej sytuacji. Czy mam z nimi rozmawiac i namawiac na bycie ze soba? Z drugiej strony, jesli romans to prawda (slyszalam to od mojej kolezanki, matki przyjaciolki synowej) to nie wiem co myslec o tej calej sytuacji. Moze ktos mial podobny problem?

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   rozwodka Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkowniczki
  • Postów 2
  • Rejestracja 08-June 10

Napisano 09.06.2010 - 14:06

Mysle, ze najlepiej zrobisz jak bedziesz si etrzymac troche z boku zajmujac sie caly caly czas wnuczka. W czasie rozstan ludzie mowia i robia rozne rzeczy i lepiej nei byc swiadkiem tego. A wnuczka bedzie teraz bardziej potrzebowala stabilizacji i kontaktow z Toba;)

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Zosia Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkowniczki
  • Postów 8
  • Rejestracja 26-May 10

Napisano 15.06.2010 - 16:01

A moze syn potrzebuje Twojego wsparcia? W koncu to syn a wnuczka ma tez druga babcie i przede wszystkim o jej samopoczucie powinni zadbac rodzice a nie Ty. Pomysl o sobie i o swoim synu, zwlaszcza, ze z tego co piszesz moze byc bardzo skrzywdzony.

#4 Gość_Gosia_*

• Grupa Guests

Napisano 27.07.2010 - 15:02

Wyświetl postUżytkownik warszawianka dnia 08.06.2010 - 20:32 napisał

Nie wiem od czego zaczac. Moj syn i jego zona po 4 latach malzenstwa postanowili sie rozstac. Klopot polega na tym, ze maja 2-letnia Basie. Basia zostaje z mama. Nie chce stawac po czyjejkolwiek stronie, ale podobniez przyczyna rozpadu ich malzenstwa jest romans synowej... Chcialabym widywac Basie regularnie jak dotychczas. Nie wiem jednak jak sie zachowac w tej sytuacji. Czy mam z nimi rozmawiac i namawiac na bycie ze soba? Z drugiej strony, jesli romans to prawda (slyszalam to od mojej kolezanki, matki przyjaciolki synowej) to nie wiem co myslec o tej calej sytuacji. Moze ktos mial podobny problem?

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Gosia Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkowniczki
  • Postów 3
  • Rejestracja 03-August 10

Napisano 03.08.2010 - 18:08

Wyświetl postUżytkownik warszawianka dnia 08.06.2010 - 20:32 napisał

Strasznie Ci wspólczuję i młodym też.Nie wiem co mam Ci poradzić,szkoda dziecka,które najbardziej na tym ucierpi.Może jeszcze nie wszystko stracone?moze młodzi przemyslą to sobie? Pozdrawiam Cię serdecznie.

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1