Forum.mamywnuki.pl: przyjaciolka? - Forum.mamywnuki.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

przyjaciolka?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   mroweczka Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkowniczki
  • Postów 2
  • Rejestracja 16-June 10

Napisano 18.06.2010 - 15:20

Mam problem. Mam przyjaciolke, choc nie wiem czy moge tak o niej pisac, od wielu lat. Wiele razy wyciagalam ja z tarapatow, bo miala takiego pecha, ze czesciej sie ladowala w klopoty niz ja. I teraz po tych wszystkich latach okazuje sie, ze ona zawsze zle o mnei mowila do innych ludzi. Jakos pechowo sie zlozylo, ze w jednym czasie rozne moje kolezanki zaczely mi mowic, zebym juz jej sie nie zwierzala, bo jest im przykro, kiedy ona mnei obgaduje do nich.
Zastanawiam sie co zrobic. Naprawde zawsze ja lubilam i bylam fair w stosunku do niej. Uwazacie, ze powinnam z nia powaznie poropzmawiac?

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   nowa Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkowniczki
  • Postów 7
  • Rejestracja 16-June 10

Napisano 22.06.2010 - 12:33

Mysle, ze powinnas z nia szczerze porozmawiac i zobaczysz co powie. Jak masz pewnosc, ze jest nielojalna od lat to sobie odpusc ja jako przyjaciolke. Taka nielojalnosc nie powinna miec miejsca w relacjach z bliskimi ludzmi.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   babuszka Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Użytkowniczki
  • Postów 10
  • Rejestracja 20-July 11

Napisano 26.07.2011 - 21:09

Również tak uważam, skoro ktos jest nielojalny wobec nas to co to za sens przyjaźnić się z kimś takim? Przykre ale prawdziwe, to nie jest przyjaciółka...

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1